cenma

mapa-sismoweb-p

SARIF

bmsand-p

edna-p

sigma-p

herbari-p

soca-p

gbif

atles-climatic

siba

roques

oma

ObservatoriDelClima

Baner Ornitho

Baner EstatNatural

Notícies - CENMA

10/01/2018. Les estacions sísmiques d’Andorra enregistren el terratrèmol de magnitud 7.6 que ha sacsejat aquest matí Hondures i el Carib

TerratremolHonduras 01Un terratrèmol de magnitud 7.6 ha sacsejat aquest matí Hondures i el Carib. Pel moment, no hi ha dades sobre danys materials ni víctimes. El sisme, que es va iniciar al mar a 44 km de l’illa Great Swan (entre l’illa de Cuba i les costes d’Hondures i Belize) i a una profunditat de 10 km, ha fet que el Centre d’Alertes de Tsunami del Pacífic enviés un avís per risc de tsunami a la regió, que s’ha desactivat dues hores després.

28/12/2017. 3ra Trobada d’Investigadors d’Andorra

3ra jornada investigadors3El passat dia 27 de desembre va tenir lloc a l’auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos de Sant Julià de Lòria la 3ra Trobada d’Investigadors d’Andorra, organitzada pel Departament d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’Estudi del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. El CENMA va participar-hi en una de les ponències.

15/12/2017. Cursos EDNA 2018

Cursos EDNA 2018Us informem que des de l’EDNA posem en marxa una temporada més els cursos de “Neu, allaus i seguretat a la muntanya hivernal”.

Enguany el nivell 1 en horari de vespre es realitzarà del 15 al 20 de gener, i el nivell 1 amb format intensiu de cap de setmana serà els dies 2 (tarda), 3 i 4 de febrer.