21/11/2013. Roda de premsa de presentació de la Sismoweb

portal sismowebEl proper 28 de novembre a les 11h30 tindrà lloc a la seu de l'Institut d'Estudis Andorrans una roda de premsa de presentació de la Sismoweb, la nova pàgina web de terratrèmols creada pel CENMA.

Els terratrèmols són un dels riscos naturals que tenen lloc a Andorra als quals el CENMA dedica una especial atenció, ja sigui a través del seu seguiment històric, de l'estudis de la percepció de la població quan es fan notal al país, de la recerca científica sobre la sismicitat d'Andorra, o bé de la divulgació de les normes d'autoprotecció als escolars.

Amb la creació d'aquesta nova pàgina web, el CENMA pretén que la població andorrana tingui al seu abast una eina clau per conèixer el risc sísmic que existeix a Andorra i al qual estem tots exposats.

La Sismoweb també pretén ser de gran utilitat pels mitjans de comunicació del país, ja que hi trobaran tots els continguts necessaris per a complementar qualsevol notícia relativa als terratrèmols.

L'accés a la Sismoweb es pot fer a través de la pestanya lateral dreta de la pàgina web del CENMA o bé directament entrant a www.terratremols.ad o bé www.sismoweb.ad